Lichtstoet Mol Ginderbuiten

Zaterdag 23 september 2017 om 20.00h in de straten van Ginderbuiten

Deelnemers 2016

Volgnr.NaamOnderwerpCategorie
1A.M. Brass Band
2Reuzen Jan en Julia
3Team KortsluitingStar WarsKW
4De FiksersDraeckensgtadGW
5Reddy Kilowatt TeamFrom frozen to SunnyMW
6De Jonge VedettenI Love CoffeeKW
7FlierefluitersSave the OceanGW
8Milloband
9TooghangersThe legend of the Monkey GodMW
10Club 15OblivionGW
11Funcky MonkeyRio 2016KW
12DoorzettersAladdin en de wondergrotMW
13ZwetersHet Oosters MysterieGW
14Harmonie St Apollonia Mol Achterbos
15De BengelsIt's a small worldMW
16De Bengels IITik-TakKW
17De KampioentjesPokémonMW
18De KampioenenPoppy ButterfliesGW
19Tot volgend jaar: 23 september 2017

Uitleg onderwerpen 2016

3Team Kortsluiting : Star Wars
Star Wars is een filmreeks die al veel kijkers heeft bekoord. Spijtig genoeg zijn deze films geen realiteit… of wel?! Team Kortsluiting brengt de Star Wars legende tot leven!
4De Fiksers : Draeckensgtad
15 volle jaren is Fellemon de Fikser de succesvolste drakentemmer van de Verenigde Ginderbuiten Compagnie. Zijn schatkist is zowat het belangrijkste in zijn bestaan en bevindt zich in de schatkamer onder zijn kasteel, gelegen aan de Nete rivier. De schat wordt uitermate goed bewaakt door de gruwelijkste draken en de lieve leeuwen van de Fikser, niemand komt erbij! 15 Jaar Fiksers dankt u!
5Reddy Kilowatt Team : From frozen to Sunny
Terwijl Prinses Elza zorgt voor een winters sfeertje, verlangt de gekke sneeuwman Olaf naar de zomer. Welk seizoen verkies jij?
6De Jonge Vedetten : I Love Coffee
“I love coffee, I love tea”. Wij laten je het aroma opsnuiven van een vers gemalen kopje koffie. Een lekker koekje, wat suiker er bij. Wat kan een mens nog meer willen….
7Flierefluiters : Save the Ocean
Alle leven is ooit begonnen in de zee. Nu worden alle zeeën op aarde zo bevuild door de mens dat de koraalriffen aan het afsterven zijn. Duizend soorten vissen zijn zo met uitsterven bedreigd. We kunnen dit nog stoppen als we allemaal ons steentje bijdragen.
9Tooghangers : The legend of the Monkey God
Diep in de dichtbegroeide bossen van het tropisch regenwoud in Congo, vlakbij de evenaar, waar de mensheid nog maar zelden is geweest, ligt de nog overgebleven tempel van Tumbili Mungu. De plaatselijke stam komt hier nog steeds elke avond samen om met zijn allen hun ‘’God’’ te eren. Kijk en geniet mee van het spektakel van één van de oudste tradities in Afrika…
10Club 15 : Oblivion
In Oblivion, een post-apocalyptische aarde, is de wereld vergaan door een jarenlange kernoorlog. De overlevenden kunnen niet meer op grondniveau leven en hebben hoger in de dampkring een nieuw bestaan opgebouwd.
11Funcky Monkey : Rio 2016
De olympische spelen in Rio zijn al even voorbij, maar op 24 september steken wij het olympisch vuur nog eens aan in de straten van Ginderbuiten.
12Doorzetters : Aladdin en de wondergrot
Heel ver weg, waar ik woon is het sidderend warm, zie je zanderig veel woestijn. Als je steelt, knijpt men hier even hard in je arm. Dat doet pijn, maar ach, ‘t is hier fijn. Als de wind eeuwig loeit en de zon je verschroeit zodat ieder naar water smacht. Ga dan weg uit de tijd op een vliegend tapijt naar zo'n prachtige Oosterse nacht.
13Zweters : Het Oosters Mysterie
Een mysterieus wezen beschermt al jaren onze tempel. Zijn jullie ook benieuwd? Vanavond laat hij zich in alle pracht bewonderen, dus kijk en geniet mee!
15De Bengels : It's a small world
It's a small world werd ontworpen voor de Wereldtentoonstelling van New York in 1964-1965. Onder persoonlijke supervisie van Walt Disney was de attractie voor het kinderfonds van de Verenigde Naties (UNICEF) twee seizoenen lang een grote hit op de tentoonstelling. Uiteindelijk werd hij overgebracht naar Ginderbuiten voor een mooi spektakel.
16De Bengels II : Tik-Tak
Tik-tak, tik-tak , slaap schaapje slaap………
17De Kampioentjes : Pokémon
Wij van de Kampioentjes zetten de Pokémon-Go rage verder. Nooit eerder zaten er zoveel Pokémon’s in en rond de straten van Ginderbuiten ….. You gotta catch them all
18De Kampioenen : Poppy Butterflies
Vincent van Gogh schilderde talrijke malen ‘Klaprozen in vaas’, niet toevallig ook de lievelingsbloempjes van de ‘ Poppy Butterflies ‘ Aanschouw dit prachtig samenspel van bloem en vlinder!!